Препарат за почистване на фасади с високо налягане

Работа по имейл

Подробности за работата

  • ID на работата 1175
  • Experience Minder dan 1 jaar
  • Education Level MBO

Описание на работата

Voor onze opdrachtgever in de schoomaaksector zijn wij op zoek naar een Glazenwasser die zich bezig gaat houden met het schoonamken van glazen. Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben jij die glazenwasser die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact.

About You

Je bent een enthousiaste en gedreven professional met passie voor het vak van hogedruk-/gevelreiniger. Je hebt enkele jaren werkervaring in deze branche, waarbij je zelfstandig hebt gewerkt met verschillende werkmethodieken. Je bent in het bezit van een VCA-diploma en een rijbewijs B of BE. Je bent communicatief vaardig in de Nederlandse taal en je bent enthousiast, representatief, integer en je houdt van samenwerken.

Your Responsibilities

Je gaat zelfstandig of met een collega diverse reinigingswerkzaamheden uitvoeren. Dit kan variëren van het water- en stoomstralen van gevels, het reinigen en conserveren van metalen geveldelen, tot het uitvoeren van lichte industriële reinigingswerkzaamheden. Dit doe je bij onze zakelijke relaties, zoals commercieel vastgoed, appartementencomplexen en zorginstellingen.

Where You'll Work

Je komt te werken bij ACW, een betrokken familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de uitvoering van glasbewassing en gevelreiniging. Binnen ACW staat de mens centraal en we werken volgens onze heldere familiewaarden waarin kennis, kunde, houding en gedrag de vier pijlers vormen.

Ето защо искате да се присъедините към този клиент!

ACW is een dynamisch en groeiend bedrijf dat goede doorgroeimogelijkheden biedt. Je krijgt de kans om een opleiding te volgen en je verder te ontwikkelen in je vakgebied. Bovendien bieden we je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. En niet te vergeten, de kans om een tekenbonus van € 1.000,- netto te ontvangen!

What You Need

  • Je hebt enkele jaren ervaring als hogedruk-/gevelreiniger
  • Je hebt zelfstandig gewerkt met verschillende werkmethodieken
  • Je bent in het bezit van een VCA-diploma en een rijbewijs B of BE
  •  Idealiter heb je een vakdiploma (SVS) en een hoogwerkercertificaat, of je bent bereid deze te halen.
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse taal.

Required skills

Свързани работни места