спешно

Съветник по човешки ресурси (младши)

 • @JobPoint B.V.
 • €2,700.00 - €3,500.00 / Monthly Full time
 • Публикувано на 1 година преди
 • Кандидатствайте преди: декември 30, 2023
 • 's-Gravenweg 114, Nieuwerkerk aan den IJssel, 2911 CJ Вижте на картата
Работа по имейл

Подробности за работата

 • ID на работата 555
 • Experience 2 Years
 • Education Level HBO

Описание на работата

Voor onze opdrachtgever in de vleesproductie zijn wij op zoek naar een (junior) HR Adviseur die zich bezig gaat houden met de werving en selectie van nieuwe medewerkers en stagiaires. Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil jij graag aan de slag om met jouw skills de groei van deze opdrachtgever te continueren? Dan ben jij degene die wij zoeken.

About You

Jij bent iemand met mensenkennis. Jij werft de juiste mensen voor de juiste positie en weet niet alleen de behoefte te inventariseren, maar hier ook op in te spelen. Je bent toegankelijk voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers en kan het bedrijf goed vertegenwoordigen. Als aanspreekpunt ben je niet alleen een luisterend oor, maar weet je dit ook te vertalen in verbeterprocessen.

Your Responsibilities

Als (Junior) HR Adviseur hou jij je bezig met de werving en selectie van nieuwe medewerkers en stagiaires. Daarnaast begeleid je verzuim- en in- en uitdiensttredingstrajecten. Jouw kennis laat je zien door de correcte toepassing van wet- en regelgeving zoal sociale wetgeving, bedrijfsprocedures, arbeidsovereenkomsten, Wet Verbetering Poortwachter etc. Je bent het aanspreekpunt op HR-gebied voor (toekomstige) medewerkers en leidinggevenden. De afdeling HR waar jij onderdeel van wordt, is het aanspreekpunt voor vragen op het gebied van o.a. toepassing van CAO, arbeidsvoorwaarden en bedrijfsregelingen. Tot slot kan je uitvoering geven aan diverse projecten en werk je in teamverband aan het verbeterprocessen.

Where You'll Work

Jouw nieuwe werkgever is een wereldwijd opererend kalfsvlees producerende onderneming. In meer dan vijftig landen leveren zij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kalfsvlees-verwerkende ondernemingen in de wereld. Jij maakt onderdeel uit van de HR-afdeling welke verantwoordelijk is voor de ontwikkeling en uitvoering van het personeelsbeleid binnen de organisatie. De afdeling bestaat uit een HR Manager, 1 HR-medewerker en 2 medewerkers urenregistratie. Jouw direct leidinggevende is de HR Manager.

Ето защо искате да се присъедините към този клиент!

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen, bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding, bij goed functioneren een vast dienstverband én een goede pensioenregeling. Daarnaast is een auto van de zaak bij ons altijd bespreekbaar.  Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

What You Need

 • Nederlands en Engelse taal (vloeiend)
 • HBO-diploma
 • Minimaal 2 jaar werkervaring binnen in een soortgelijke functie

Required skills

Свързани работни места