Работник в производството, който умее да борави с ножове

 • @JobPoint B.V.
 • €2,000.00 - €2,800.00 / Monthly Full time
 • Публикувано на 1 година преди
 • Кандидатствайте преди: декември 30, 2023
 • 's-Gravenweg 114, Nieuwerkerk aan den IJssel, 2911 CJ Вижте на картата
Работа по имейл

Подробности за работата

 • ID на работата 560
 • Experience 2 Years
 • Education Level MBO

Описание на работата

Voor onze opdrachtgever in de vleesproductie zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker die zich bezig gaat houden met de verwerking van vlees. Zoek jij een nieuwe uitdaging en ben jij die mesvaardige productiemedewerker die wij zoeken? Dan komen wij graag met jou in contact.

About You

Het ambacht van de verwerking van vlees heb jij jezelf eigen gemaakt. Je bent mesvaardig en weet op een verantwoorde en respectvolle manier om te gaan met het product waar onze opdrachtgever om bekendstaat. Ondanks dit een zelfstandige functie betreft, ben jij een collegiaal iemand die goed aansluit bij het productieteam om zo gezamenlijk het beste resultaat neer te zetten. Met jouw professionele en flexibele houding ga je te werk en zorg je dat jouw teamleider op de hoogte is van wat er speelt. Jij gedijt goed in een operationele en logistieke omgeving en houdt van een informele werksfeer.

Your Responsibilities

Je bent mesvaardig en weet op een verantwoorde en respectvolle manier om te gaan met het product waar onze opdrachtgever om bekendstaat. Je komt terecht in een groeiende organisatie, waarbij continue gewerkt wordt aan optimalisatie van processen. Na het opbouwen van voldoende ervaring binnen de afdeling ga je zelfstandig en in teamverband werken aan het verbeterprocessen.

Where You'll Work

Jouw nieuwe werkgever is een wereldwijd opererend kalfsvlees producerende onderneming. In meer dan vijftig landen leveren zij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kalfsvlees-verwerkende ondernemingen in de wereld. Jouw ervaring mag je toepassen op de locatie waar de orders gereed worden gemaakt. Er heerst een informele werksfeer in een operationele en logistieke omgeving.

Ето защо искате да се присъедините към този клиент!

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen, bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding, bij goed functioneren een vast dienstverband én een goede pensioenregeling. Daarnaast is een auto van de zaak bij ons altijd bespreekbaar.
Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

What You Need

 • Nederlands en Engelse taal (vloeiend)
 • MBO diploma
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een operationele omgeving

Required skills

Свързани работни места