спешно

Рецепционист

Работа по имейл

Подробности за работата

  • ID на работата 765
  • Experience 2 Years
  • Education Level MBO

Описание на работата

Bij De Delftse Tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een representatieve receptionist(e) die iedere dag weer onze patiënten verwelkomt en op hun gemak weet te stellen. Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil jij graag aan de slag binnen een snelgroeiende organisatie in hartje Delft? Dan ben jij degene die wij zoeken.

About You

Als receptioniste ben je een belangrijke schakel tussen de patiënt en onze behandelaars. Je bent het visitekaartje van onze tandartspraktijk. Naast de werkzaamheden aan de receptie hou jij je onder meer met administratieve werkzaamheden bezig om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Je bent iemand die makkelijk is in de omgang en onze patiënten gemakkelijk kan assisteren bij eventuele vragen of verzoeken die zij hebben.

Your Responsibilities

Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de patiënten voor de juiste behandelingen. Naast het beantwoorden van de telefoon, ben je verantwoordelijk voor ontvangst van onze patiënten die de praktijk binnenlopen, Je bent een mensenmens en stelt indien nodig patiënten gerust.

Verder pak jij proactief andere taken op en ben je lekker allround bezig. Je bent bij De Delftse Tandartspraktijk dus niet alleen receptionist(e), maar echt een belangrijke spil in de dagelijkse gang van zaken.

Where You'll Work

The Delft Dental Practice is located in the heart of Delft. A young and rapidly growing organization that has quickly gained its position in the market by making healthcare offerings more flexible and transparent. A modernly equipped practice where quality and patient care take center stage. At The Delft Dental Practice, we go even further by offering a transparent pricing model so that the patient knows exactly what they will pay beforehand.

Why You'll Want to Work at The Delft Dental Practice

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen,  bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding en bij goed functioneren een vast dienstverband.

Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

What You Need

  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als receptionist(e) bij een tandartspraktijk
  • Je hebt ervaring met Exquise
  • Je bent communicatief sterk
  • Nederlands en Engelse taal (vloeiend)

Свързани работни места