Почистващо устройство

  • @JobPoint B.V.
  • €2,000.00 - €2,800.00 / Monthly Full time
  • Публикувано на 1 година преди
  • Кандидатствайте преди: декември 30, 2023
  • 's-Gravenweg 114, Nieuwerkerk aan den IJssel, 2911 CJ Вижте на картата
Работа по имейл

Подробности за работата

  • ID на работата 780
  • Experience Не се изисква опит
  • Education Level Сертификат

Описание на работата

Voor onze opdrachtgever in de vleesproductie zijn wij op zoek naar een schoonmaker die zich bezig gaat houden met een veilige en schone werkomgeving. Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil jij graag aan de slag om met jouw skills een gezonde omgeving te creëren voor jouw collega’s? Dan ben jij degene die wij zoeken.

About You

Jij bent iemand die hygiëne belangrijk vindt. Iemand die niet snel, maar goed en grondig te werk gaat. Jij vindt het belangrijk dat de gezondheid van medewerkers en eindklanten gewaarborgd blijft en draagt hier graag aan bij door aan de slag te gaan als schoonmaker bij onze opdrachtgever. Ondanks je zelfstandige functie, ben je iemand die makkelijk in de omgang is en het fijn vindt om in een informele werksfeer aan de slag te gaan.

Your Responsibilities

Als schoonmaker ben je servicegericht en proactief. Jouw vriendelijke en enthousiaste houding zorgt ervoor dat ze jou graag zien op de werkvloer. Je bent verantwoordelijk voor de hygiëne op de werkvloer, in de gangen, kleedkamers en het sanitair. Dankzij jou kunnen we de hygiëne op onze locatie waarborgen en werken jij en je collega’s in een hygiënische en gezonde omgeving.

Where You'll Work

Jouw nieuwe werkgever is een wereldwijd opererend kalfsvlees producerende onderneming. In meer dan vijftig landen leveren zij aan groothandel, retail, cateringbedrijven, industrie en horeca. Het bedrijf is uitgegroeid tot één van de belangrijkste kalfsvlees-verwerkende ondernemingen in de wereld. Jouw ervaring mag je toepassen op de locatie waar de orders gereed worden gemaakt. Er heerst een informele werksfeer in een operationele en logistieke omgeving.

Ето защо искате да се присъедините към този клиент!

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen, bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding, bij goed functioneren een vast dienstverband én een goede pensioenregeling. Daarnaast is een auto van de zaak bij ons altijd bespreekbaar.
Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

What You Need

  • Je spreekt en begrijpt de Nederlandse of Engelse taal
  • Schoonmaakervaring is niet nodig

Required skills

Свързани работни места