терміново

Асистент стоматолога

Робота по електронній пошті

Детальна інформація про роботу

  • Ідентифікатор вакансії 782
  • Experience 2 Years
  • Education Level MBO

Опис вакансії

Bij De Delftse Tandartspraktijk zijn wij op zoek naar een tandartsassistent(e) die met zijn of haar enthousiasme een waardevolle toevoeging is als het gaat om het ontzorgen van de tandarts. Zoek jij een nieuwe uitdaging en wil jij graag aan de slag binnen een snelgroeiende organisatie in hartje Delft? Dan ben jij degene die wij zoeken.

About You

Als tandartsassistent(e) ben je een belangrijke schakel tussen patiënten en de tandarts. In de behandelkamer zie je wat nodig is en zorg je ervoor dat iedere behandeling soepel verloopt. Je bent een mensenmens en weet eenvoudig een patiënt gerust te stellen wanneer nodig. Je bent in staat om snel te schakelen en kan het ene moment aan de stoel assisteren en het volgende moment de patiënt begeleiden in het maken van een vervolgafspraak. Jouw passie voor het vak zorgt voor een prettige toevoeging aan ons snelgroeiende team. In deze uitdagende functie ben je ook het gezicht van de tandartspraktijk.

Your Responsibilities

Je bent verantwoordelijk voor de voorbereiding van de tandartskamer en zorgt voor een goed ontvangst van onze patiënten. Je ondersteunt de tandarts zowel vooraf als gedurende de behandeling en zorgt voor nazorg in de vorm van geruststellen en/of het inplannen van een vervolgafspraak. Jij ziet wat nodig is en zorgt ervoor dat iedere behandeling soepel verloopt. Naast de werkzaamheden aan de stoel ben je een doorpakker als het om andere zaken gaat. Zo weet je jouw weg te vinden in de sterilisatieruimte, spring je bij aan de balie indien nodig en pak je eenvoudig de verantwoordelijkheid als het gaat om de afhandeling van eventuele vragen of verzoeken vanuit de patiënt.

Where You'll Work

The Delft Dental Practice is located in the heart of Delft. A young and rapidly growing organization that has quickly gained its position in the market by making healthcare offerings more flexible and transparent. A modernly equipped practice where quality and patient care take center stage. At The Delft Dental Practice, we go even further by offering a transparent pricing model so that the patient knows exactly what they will pay beforehand.

Why You'll Want to Work at The Delft Dental Practice

Naast een uitdagende functie met een mooi toekomstperspectief waar je jezelf kan blijven ontwikkelen, bieden wij een marktconform salaris, reisvergoeding en bij goed functioneren een vast dienstverband.
Wil jij in aanmerking komen? Solliciteer dan direct en we laten je z.s.m. weten of je in aanmerking komt voor een gesprek bij ons op kantoor.

What You Need

  • Afgeronde opleiding tandartsassistent MBO niveau 4
  • Je bent communicatief sterk
  • Nederlands en Engelse taal (vloeiend)

Схожі вакансії