Algemene Voorwaarden

Bij JobPoint hechten we veel waarde aan het naleven van de hoogste standaarden in onze dienstverlening. Als uitzendbureau opereren wij volgens de Algemene Voorwaarden van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze Algemene Voorwaarden zijn opgesteld om zowel de belangen van de uitzendondernemingen als die van de flexwerkers en opdrachtgevers te waarborgen.

Deze Algemene Voorwaarden vormen een juridisch kader dat transparantie, betrouwbaarheid en eerlijkheid bevordert in onze dienstverlening. Deze voorwaarden bevatten belangrijke bepalingen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, cao’s, loonbetaling, veiligheid en gezondheid op de werkvloer, en nog veel meer. Het naleven van deze voorwaarden stelt ons in staat om een verantwoorde en professionele werkomgeving te bieden aan zowel uitzendkrachten als opdrachtgevers.

Als u gebruikmaakt van onze diensten bij JobPoint, kunt u erop vertrouwen dat wij werken volgens de NBBU Voorwaarden. Deze voorwaarden bieden zekerheid en bescherming voor alle betrokken partijen en dragen bij aan een eerlijke en rechtvaardige arbeidsmarkt.

Voor meer informatie over onze Algemene Voorwaarden en hoe deze van toepassing zijn bij JobPoint, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van de nodige informatie om uw arbeidsrelaties op een solide basis te laten rusten.

Downloads

Wilt u de Algemene Voorwaarden voor het ter beschikking stellen van arbeidskrachten (uitzenden en payrolling) en arbeidsbemiddeling van NBBU lezen?