Klachten bij JobPoint

Bij JobPoint hechten we veel waarde aan de tevredenheid van zowel onze werknemers als werkgevers. We streven voortdurend naar het bieden van de beste service en oplossingen. Het kan echter voorkomen dat er situaties zijn waarin je niet volledig tevreden bent. We nemen klachten serieus en doen ons uiterste best om ze snel en effectief aan te pakken.

Hoe een klacht indienen?

Indien je een klacht hebt over onze diensten of andere aspecten van je ervaring met JobPoint, moedigen we je aan om gebruik te maken van ons klachtenformulier. Dit formulier stelt je in staat om je klacht op een gestructureerde manier aan ons door te geven, zodat we alle benodigde informatie hebben om je klacht te behandelen.

Je kunt het klachtenformulier vinden onderaan deze pagina. We vragen je vriendelijk om alle relevante details in te vullen, zodat we een duidelijk beeld krijgen van je klacht en hoe we je het beste kunnen helpen.

Externe Vertrouwenspersoon

Bij JobPoint hebben we een diepgaand engagement voor het creëren van een veilige en respectvolle werkomgeving. We erkennen dat er momenten kunnen zijn waarop medewerkers behoefte hebben aan vertrouwelijkheid en professionele ondersteuning bij het uiten van hun zorgen. Daarom hebben we in samenwerking met Snelboeken B.V. een Externe Vertrouwenspersoon in het leven geroepen, die specifiek klaarstaat om je te begeleiden.

Deze Externe Vertrouwenspersoon is beschikbaar om naar je te luisteren, je klacht serieus te nemen en je te helpen bij het vinden van passende oplossingen. Of het nu gaat om zaken met betrekking tot onze dienstverlening, interne procedures of andere aangelegenheden, je kunt erop rekenen dat deze persoon klaarstaat voor vertrouwelijke gesprekken.

Aarzel niet om contact op te nemen met de Externe Vertrouwenspersoon via het telefoonnummer: +31 10 844 64 76, of je kunt een e-mail sturen naar info@snelboeken.nl t.a.v. vertrouwenspersoon JobPoint. We staan aan jouw zijde en waarderen je openheid. Gezamenlijk streven we naar een nog betere ervaring bij JobPoint.

We danken je voor je feedback en de mogelijkheid om ons te verbeteren. Jouw klacht helpt ons om onze diensten steeds verder te optimaliseren en te groeien.

Klachtenformulier

Klachten