Waar jouw ontwikkeling centraal staat

Waar staan wij voor?

Bij JobPoint draait het om de perfecte match tussen werknemer en werkgever. Wij helpen jou als werknemer om het beste in jezelf naar boven te halen middels training en coaching en wij helpen jou als werkgever om jouw doelstellingen te realiseren met behulp van de beste kandidaten.

Vanuit onze vestigingen in Rijswijk en Rotterdam zorgt ons team van specialisten altijd voor een passende oplossing die aansluit op de wensen en ambities van zowel klant als kandidaat.

Missie en visie

Als werknemer of werkgever heb je ambities in het leven. Ambities zorgen voor een drive en daarom erkennen wij jouw ambities als geen ander. JobPoint is geboren vanuit de overtuiging dat eenieder met plezier naar zijn werk moet kunnen gaan. Het bereiken van deze ambitie kan alleen door het vinden van die perfecte job voor de juiste persoon. Om van meerwaarde te zijn voor werkgevers, hecht JobPoint veel belang aan de ontwikkeling van toekomstige werknemers met respect voor mens.

Onze dienstverlening

JobPoint biedt een platform waar dagelijks honderden mensen gebruik van maken. Wij zorgen voor maatwerkoplossingen die aansluiten bij jouw wensen als werknemer, maar ook jouw wensen als werkgever. Van tijdelijke detachering tot een vaste baan. De perfecte match tussen werknemer en werkgever begint bij JobPoint. Ontdek waar wij jou bij kunnen helpen.

  • Detachering
  • Uitzenden en Flexwerk
  • Werving en Selectie
  • Payroll

De juiste sector, de juiste match

JobPoint is sinds 2006 het uitzendbureau dat de juiste mensen aan de juiste bedrijven koppelt. Dit doen wij binnen een diversiteit aan vakgebieden. Zo matchen wij dagelijks onze talenten met bedrijven binnen bijvoorbeeld de zorgsector, maar ook in de foodsector en overige sectoren. Aan de slag in een van onze vakgebieden? Bekijk dan snel de beschikbare vacatures per vakgebied.

Certificering

NBBU: De NBBU gelooft in het belang van een flexibele arbeidsmarkt. En helpt daarom aanbieders in de brede flexmarkt om goed werkgever te zijn voor flexwerkers en aantrekkelijk aanbieder van tijdelijk personeel voor opdrachtgevers.

NEN 4400-1: De norm NEN 4400-1 bevat eisen voor het toetsen van bedrijven die personeel ter beschikking stellen, zoals uitzendbureaus, payrollbedrijven en onderaannemers in de bouw. Er wordt getoetst of deze bedrijven voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit hun bedrijfsactiviteit, het ter beschikking stellen van arbeid.